16. Hafta maçları kapsamında Çanakkale’de Bozcadaaspor’a konuk olan Teoman Parıltan’ın öğrencileri sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste ikinci galibiyetini alan ev sahibinde 3 puanı getiren tek gole İsmail Salcan imzasını attı. Kadıköyspor Tahir Yurtoğlu ile penaltı atışından faydalanamadı.

20 Eylül İlçe Stadyumunda oynanan müsabakayı İlkay Selçik, Tugay Ayas ve Ulaş Kaçmaz hakem üçlüsü yönetti. İlk 45 dakikada hem Bozcaada hem de Kadıköyspor kontrollü oynadı. Her iki takımda yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince devreye 0-0’la gidildi.

İkinci yarıya atak başlayan Bozcaadaspor adeta golü kokladı. Ev sahibi takım, 56.dakikada İsmail Salcan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu gole Kadıköyspor’un yanıt vermek için 76. Dakikada şans ayağına kadar geldi.

Penaltı kazanan temsilcimizde topun başına Tahir Yurtoğlu geçti. Başarılı forvetin vuruşunu Bozcaada kalecisi Cihangir Korkmaz kurtardı. Ancak karşılaşmayı yöneten İlkay Selçik ihlal nedeniyle atışı tekrarlattı.

Tahir Yurtoğlu’nun ikinci kez vuruşunda Çanakkale temsilcisinin file bekçisi bir kez daha gol izni vermedi. Kalan bölümde başka gol olmayınca temsilcimiz deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Bu yenilgiyle Kadıköy, 3 puanla son sırada kaldı. 17 puana yükselen Bozcaadaspor da 8.sırada haftayı bitirdi.

Editör: TE Bilişim