Bir dönem Yalovaspor’un da gündeminde yer alan ve birçok profesyonel takımın yakından ilgilendiği genç forvet kararını verdi. Yaşı dolayısıyla Aralık ayına kadar Esnafspor’un formasını giyecek olan Ömer Bal, daha sonra yeni takımı Bayrampaşaspor A2 takımına katılacak.

Ağustos ayı içerisinde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bayrampaşaspor’un 9 günlük hazırlık kampına katılan yetenekli genç forvet burada Yeşil Beyazlı takımın antrenörlerinin gözüne girmeyi başardı.

Yaşı dolayısıyla Aralık ayına kadar 1.amatör Küme ekiplerinden Esnafspor’un formasını giyecek olan Ömer Bal 2013 yılı ile birlikte Bayrampaşaspor A2’nın formasını giymeye başlayacak.

Hafta sonunda başlayan Yalova 1.Amatör Kümenin ilk haftasında Esnafspor formasını sırtına geçiren Ömer Bal 2 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Ömer’in çok yetenekli olduğunu vurgulayan Esnafspor Kulübü Başkanı Günal Hürgezer,” Ömer çok yetenekli bir futbolcu. Bir çok takım onu takip ediyordu. Ancak o İstanbul takımlarından Bayrampaşaspor ile anlaştı. Yaşı itibari ile Aralık ayına kadar Esnafspor formasını giyecek. Daha sonra Bayrampaşaspor A2 takımına katılacak” dedi.

Editör: TE Bilişim