2. Amatör Küme A ve B Gruplarında 2. haftalar geride kalırken, Paşakentspor liderliğini sürdürürken Armutlu Esnafspor ise zirveye kuruldu.  A grubunda oynanan 3 karşılaşmadan 2’si beraberlikle noktalanırken 1 ev sahibi ekip galibiyet yüzü gördü. B Grubunda ise 2 ev sahibi ekip sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 müsabakada beraberlikle noktaladı.
“Paşakent emin adımlarla ilerliyor”
2017-2018 sezonunda kurduğu kadro ile yoluna emin adımlarla ilerleyen Paşakentspor A Grubunun 2. Haftasında Amatör Saha 2’de ağırladığı Samanlıspor engelini 4-1’lik skorla aştı. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan maçta Kaytazdere Belediyespor ile Yalova Çotanaklarspor ise 2-2 berabere kaldı. Termal sahasında oynanan maçta ise Ortaburunspor ile Akköyspor sahadan 4-4’lük eşitlikle ayrıldı.
“Armutlu Esnaf Zirveyi Devraldı”
2.Amatör Küme B Grubunda ise Armutlu Esnafspor zirveyi devraldı. Turuncu Siyahlılar Armutlu’da ağırladığı İdmanocağı’nı 2-1’lik skorla devirdi. Kadıköy sahasının ev sahipliği yaptığı maçta ise Anadoluspor rakibi Güneşspor’u 5-2’lik skorla devirdi. Amatör Saha 2’de oynanan maçta ise Coşkunspor ile Subaşıspor 3-3 berabere kaldı.

Editör: TE Bilişim