27 Ocak'ta start alan ve 21 Nisanda son bulan U-19 Ligi 2. Amatör Genç Kümede mutlu sona Çiftlikköy Belediyespor ulaşmıştı. Kırmızı Siyahlı ekip 14 haftalık maratonu 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile nokta koymuştu.

Çiftlikköy Belediyesporlu futbolculara şampiyonluk kupasını Yenimahalle karşılaşması sonrasında Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Harun Keser elinden almıştı.

U-19 Ligi 2. Amatör Genç Kümede şampiyon olan Çiftlikköy Belediyespor 2013-2014 sezonunda U-19 Ligi 1. Amatör Kümede mücadele etme hakkı da kazandı.

Şampiyonluğun kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, “ Çiftlikköy Belediyespor olarak bu sezon bir çok başarıya imza attık. Genç futbolcularımızın da şampiyon olması bizleri çok mutlu etti. Bu başarının sürekli hale gelmesi için Çiftlikköy’ümüzün sporda da önemli yer tutması için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımızın başarılarını devamını temenni ediyorum” dedi.

“Dağ, Sultanları tebrik etti”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyesporlu genç bayan voleybolcuları tebrik ederek “Başta hocamız Mihrican Deviren, yöneticimiz Zeki Ertürk ve tüm voleybolcularımıza gösterdikleri bu başarıdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin ismini en güzel şekilde temsil ettiler. Bundan sonraki turnuvalarda da kendilerinden aynı başarıyı bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim