Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin organize ettiği 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonluğa Sağlığıngücü takımı ulaştı. Kaptan Halı sahada 18 Martta start alan organizasyon 12 Nisanda oynanan final maçıyla son buldu. 11 takımın mücadele ettiği turnuvada oynanan maçlar büyük çekişmeye sahne olurken, final maçında rakibine 3-2 üstünlük Sağlığıngücü mutlu sona ulaştı.
Final maçı öncesinde ise oynanan üçüncülük dördüncülük maçında Genel Sekreterlik ile Atakent takımları kozlarını paylaştı. 9 golün atıldığı maçı Atakent 7-2 kazanarak organizasyonu üçüncü olarak noktaladı. Bu maçın ardından oynanan final maçında ise Sağlığıngücü ile 112 Acil yeşil sahaya çıktı. Büyük çekişmeye zaman zaman gergin anlara sahne olan maçı Mavi Beyazlı Sağlığıngücü ekibi 3-2 kazarak şampiyon oldu.
Oynanan maçların ardından Yalova İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, şampiyon olan Sağlığıngücü, ikinci olan 112 Acil ve üçüncü Atakent takımına kupa ve madalyalarını takdim etti. Küçükyılmaz, ayrıca turnuvayı attığı 13 golle gol kralı olarak tamamlayan Sultan Eyüpoğlu’na da madalyasını verdi.
Editör: TE Bilişim