Sezona Çayırova Belediye mağlubiyeti ile başlayan Sarı Lacivertliler geçen hafta deplasmanda Üsküdar Belediyesi’ni yenerek büyük moral bulmuştu. Bu hafta İstanbul’da Teşvikiye takımıyla karşı karşıya gelecek olan TB2L’deki temsilcimiz 2001 doğumlu Ekrem Kaan Erkul’u kadrosuna kattı.

Süper Lig ekibi Türk Telekom altyapısından yetişen Ekrem Kaan Erkul, başkent ekibiyle Basketbol Gençler Ligi’nde toplam 47 maç oynadı. Ankara Anadolu Basket GSK ile Türkiye Basketbol Ligi tecrübesi de bulunan oyuncu sonrasında  Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Altınel Spor Kulübü, Anadolu Basket GSK ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü formalarını terletti.

TB2L’de toplam 26 maça çıkan Erkul 26.24 dakika süreyle parkede kalırken, 14.08 sayı, 5.04 ribaunt, 2.31 asist ve 1.08 top çalma istatistikleriyle mücadele etti. Genç oyuncu başkent ekibiyle TBL’de ise 5 maç oynadı.

Lisansı çıkan Ekrem Kaan Erkul, Semt77 Acarspor koçu Ali Çilingir’in görev vermesi halinde 26 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim