Yalovaspor camiasına, teknik direktör Mustafa Meteertem’e ve kaptan Kaan Parıltan’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Güneş, Yeşil Kırmızılı ekibe de kalan maçlarında başarılar diledi.

“Bizim için iyi başlangıç oldu”

Yalovaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Tribünlere seyir zevki yüksek bir maç izlettik. Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Güzel geçen bir sezon başı hazırlık periyodu, hazırlık maçları ve kamp ile beraber Yalovaspor ile ilk maçımızı Yalova Atatürk Stadyumunda oynadık. Rakibimizin kupa maçlarını takip ettik. Bilecik maçında iyi bir maç oynadılar. Sonrasında Etimesgut takımı ile oynadıkları maçta 65 dakika iyi bir oyun sergilediler. Rakibimizin kupadan yorgun döneceğini düşünüyorduk. İki takım içinde bu maç bir ölçü değildir. Bizi iyi ağırlayan Yalovaspor teknik direktörü Mustafa Meteertem hocamıza, teknik heyete, futbolcu kardeşlerimize ve özellikle takım kaptanı Kaan Pırıltan'a teşekkür ederim. Yalovaspor iyi bir takım. Kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

“Hedef 3 puan”

Kafkas maçına odaklandıklarını belirten deneyimli teknik adam,” Hafta sonunda seyircimiz karşısına çıkacağız. Biz ekip olarak Yalovaspor maçını unutup önümüzdeki İnegöl Kafkas Gençlik maçına odaklandık. İnegöl Kafkas iyi bir takım. Üç puan almak için sahaya çıkacağız. Aynı mücadeleyi sahaya yansıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim