Teşvikiye Belediyespor:3 Sultaniyespor:4
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 6. Haftasında Teşvikiye Belediyespor ile Sultaniyespor kozlarını paylaştı. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Sahasında oynanan maç adeta gol düellosuna sahne olurken konuk Çiftlikköy ekibi 2-0 geriye düşmesine karşın muhteşem dönüş sağlayarak sahadan 4-3 galip ayrıldı.
Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Teşvikiye’nin golleri Suat Özden, Emre Bağ ve Emirhan Dal’dan geldi. Dört maçlık galibiyet hasretine son veren Sultaniyespor’a 3 puanı armağan eden gollere ise Taner Yılmazer, Ömer Kuşan ve Günay Demir imzasını attı.
Karşılaşmaya hızlı giren Teşvikiye Belediyespor 5. Dakikada savunma oyuncusu Suat Özden ve 11’de ise Emre Bağ’ın golleriyle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Şoktan çabuk kurtulan konuk Sultaniyespor 20’de tecrübeli ismi Taner Yılmazer’le farkı 1’e indirdi. Bu golden 15 dakika sonra ise Mavi Horozların genç yıldızı Ömer Kuşan skoru 2-2’ye getirdi. İlk yarının 40. Dakikasında Çiftlikköy ekibi kaptan Aziz Demir’in asistini kanat oyuncusu Günay Demir gole çevirerek takımını 3-2 öne geçirdi. İkinci yarıda da etkili olan Sultaniyespor üçüncü golün sahipleri olan Aziz-Günay ikilisi bir örneğini 66’da bir kez daha sergileyerek takımlarının 2 farklı üstünlük kurmasını sağladı. Ev sahibi Teşvikiye Belediyespor ise 90+3. Dakikada tecrübeli golcüsü Emirhan Dal ile skoru 4-3’e getirmesine karşın mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

Editör: TE Bilişim