Ligin son haftasında farklı galip gelen Lacivert-Beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri Hüseyin(2) ve Oğuzhan Yılmaz(4) kaydetti.

Tavşanlı Belediyespor elde ettiği galibiyetle U-11 Ligi B Grubunu lider Doğuşspor’un ardından 18 puanla ikinci sırada tamamladı.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi takım Tavşanlı Belediyespor oldu. Lacivert-Beyazlıların 2. ve 8. dakikalarda geliştirdiği ataklarda 2 gol kaydeden Hüseyin skoru 2-0’a getirdi. Erken bulduğu gollerle oyunda kontrolü ve avantajı eline alan Tavşanlı Belediyespor farkı arttırmak için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 15. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında Oğuzhan Yılmaz attığı golle durumu 3-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden Lacivert-Beyazlı ev sahibi takım farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 27. ve 35. dakikalarında gelişen Tavşanlı Belediyespor ataklarında günün başarılı isimlerinden Oğuzhan Yılmaz attığı 2 golle skoru 5-0 yaptı. Üst üste bulduğu gollerle farkı açan ev sahibi takım, rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 40. ve 45. dakikalarında gelişen Tavşanlı Belediyespor ataklarından sahanın tartışmasız yıldızlarından Oğuzhan Yılmaz 2 gol daha kaydederek kendisinin beşinci, takımının yedinci golüne imzasını attı ve durumu 7-0’a getirerek müsabakanın sonucunu ilan etti.

 

U-11

Stat: Amatör Saha 2

Hakem: Cihan Coşkun***

Tavşanlı Belediyespor:Erkan ****(Ramazan***), Halil İbrahim ****,  Berdan ****(Batuhan***), Abdullah ****, Hüseyin ****(Mahmut***), Oğuzhan ****, Berker ****, Melih ****

Elmalıkspor: Abdülkadir **, Göktuğ**, Mert**, Seyfullah**, Emirhan**, Emir**, İslam**

Goller: Dk. 1 Berke 1-0, Dk. 3 Hüseyin, Dk. 24-28-35-46-47 Oğuzhan 7-0

Editör: TE Bilişim