Geçen sezon Anadoluspor bu sezon ise Esnafspor’u çalıştıran, Yalovaspor’da profesyonel olarak top oynadıktan sonra 1877 Üvezpınarspor, Termal Belediyespor ve Altınova Belediyespor’da forma giyen Akan’ın vefatı spor camiasını yasa boğdu.Geçtiğimiz aylarda Sami Bahçekapılı’nın vefatıyla sarsılan futbol camiası bu kez Tuncay Akan’ın ani ölümüyle adeta yıkıldı.

15 Ocak Pazar günü Amatör Saha-2’de oynanan Esnafspor-Çalıca Gençlik maçına çıkan deneyimli spor adamı akşam saatlerinde ise yakın arkadaşlarıyla halı saha maçı oynadı. Ancak maçın ardından fenalaşan 51 yaşındaki teknik adam ambulansla Atakent Hastanesi’ne kaldırılmasına karşın kalbine yenik düştü.

Yalova futbolunun değerli isimleri arasında yer alan Tuncay Akan cenazesi öğlen namazına müteakip Termal’in Üvezpınar Köyü Cami’nden kaldırılarak defnedildi. Akan’ın cenazesine spor, iş ve siyaset dünyasının yanı sıra eş, dost ve yakın akrabaları katıldı. Yalova Gazetesi olarak merhum Tuncay Akan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Editör: TE Bilişim