Yalova Anadolu lisesi tarafından düzenlenen şenliklere okul yönetimi tarafından davet edilen  Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim derneği OGESED Okçuluk takımı katılanlara Okçuluk sporu ile ilgili bilgiler verdiler.

Şenliklere katılanların ilgi gösterdiği ve ok atışları yapıldığı standın  ziyaretçileri arasında Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Yalova Anadolu Lisesi Okul Müdürü Rıdvan Acar ve Halk Eğitim Müdürü Cahit Yıldırım’da yer aldılar.

Okçuluk Federasyonu Yalova il temsilcisi İbrahim İnce tarafından karşılanan misafirlere okçuluk hakkında kısa bilgilendirme yapıldıktan sonra misafirler ok atışları yaptılar.

Ecren atışları ile büyük ilgi gördü

Şenliğe katılan en küçük katılımcı olan 4 yaşındaki Reyhan Ecren Arslan yapmış olduğu ok atışı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Minik Ecren 4 yaşında olmasına karşın ortaya koyduğu performans ile okçuluğun 7’den 70’e herkesin yapabileceğini gözler önüne serdi.

Okçuluk İl  Temsilcisi İbrahim İnce, Yalovalı gençlerimizin Okçuluğa göstermiş olduğu ilginin son derece kendilerini memnun ettiğini belirterek bu sporu geliştirmek için ellerinden geldiği kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim