Yalova Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamada tüm takımlara başarılar diledi. Dönmez, “Yeni sezon çalışmalarımıza sabahları yapacağımız kros idmanı ile başlıyoruz. Takım kadromuz geçen sezon olduğu gibi, bu sezon da genç oyunculardan oluşmaktadır.

Geçtiğimiz hafta yaptığımız görüşmeler neticesinde, geçen sezon kulübümüzde başarı ile mücadele eden Tolga Ünver, Uğur Çetin, Cihan Hafızoğlu, Ercan Tepecik ve Alpaslan Kabataş ile yola devam kararı aldık. Ayrıca; geçen sezon Yalova’da bir ilki başararak Marmara Bölgesi şampiyonu olan genç takımımızdan dokuz sporcumuzu da A takım kadrosuna dahil ettik. Bu oyunculara takviye olarak iki tane daha tecrübeli oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Sezon başlayana kadar en az 5 tane hazırlık maçı yapmayı planladık. Her zamanki gibi hedefimiz; genç ve yetenekli kadromuz ile maçların sonuna kadar mücadele eden, pes etmeyen bir görüntü çizmektir. Bu sezon da, önceki sezon gibi öncelikle 2. tura yükselmek, sonra da ilk 16 takım arasına kalmak amacındayız. Bizlere her zaman destek veren Yalova Belediye Başkanımız Yakup B. Koçal ile Yalova Belediyespor Kulüp Başkanımız Cengiz Karoğlu’na teşekkür ediyor, yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim