18 Mayısta başlayan ve 20 haziranda son bulacak olan turnuvanın ilk başlama vuruşunu ise Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal yaptı.

2012-2013 sezonunda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden merhum Turan Koçal anısına gerçekleştirilen 3. Olgunlar Ligi Futbol Turnuvası oynanan 2 karşılaşma ile start aldı.

Açılış karşılaşması öncesinde Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Yalova Belediye Başkanı Koçal, bu yıl ki Olgunlar Ligi turnuvasını Yalova’da ki futbolun ve Yalovaspor’un kurulmasında büyük emeği olan ve vefat eden babası Turan Koçal anısına düzenledikleri için Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ve Tertip Komitesi üyelerine minnettar olduğunu belirtti.

Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz’da Olgunlar Ligi turnuvasını merhum Turan Koçal anısına düzenleme önerisini kabul ettiği için Yakup Bilgin Koçal’a da teşekkür etti.

 Turnuvanın açılış müsabakasında ise Paşakentspor ve Kocaderespor takımları karşı karşıya gelirken, bu mücadeleyi konuk ekip Kocaderespor 10-1’lik skorla çok farklı kazandı. Günün ikinci maçı Akköyspor ve Tavşanlı Belediyespor ekipleri arasında oynanırken, bu maçtan da ev sahibi takım Akköyspor 11-1’lik skorla farklı galip ayrılarak turnuvaya 3 puanla başladı.

Editör: TE Bilişim