Hidayet Öztekin Futbol Akademisi, ilk yılını Kaptan Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen organizasyonla kutladı.

6 Şubat 2012’de Galatasaray Futbol Okulu olarak faaliyetlerine start veren ancak sporcu velilerinin büyük çoğunluğunun da onayını alarak isim değişikliğine giden ve bağımsız olan Hidayet Öztekin Futbol Akademisi yeni heyecanla birlikte çalışmalarına başladı.

Kaptan Halı Saha Tesislerinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen organizasyonda futbol akademisinin kurucusu Hidayet Öztekin, antrenörler Samet İkiz, Mehmet Güngör, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Yalova Galatasaray Futbol Okulu olarak faaliyete başlayan ve Hidayet Öztekin Futbol Akademisi adı altında yoluna devam eden spor okulunda 1 yılını tamamlayan sporculara isimlerinin bulunduğu takvim hediye edildi. Futbol akademisinin kurucusu Hidayet Öztekin, futbol okuluna kayıt olduğunu günden bu zaman kadar hiçbir antrenmanı kaçırmayan Berkcan Şaban’a resminin bulunduğu tişört takdim etti.

“Yeni Akademimizle Kalitemizi daha da arttıracağız”

Yeni akademiyle kalitelerini arttıracaklarını ve Türk futboluna önemli isimler kazandırmak istediklerini belirten Hidayet Öztekin Futbol Akademisi Kurucusu ve Galatasaray’ın eski futbolcusu  Hidayet Öztekin “Yalova Galatasaray Futbol Okulu olarak yola çıktığımız serüvenimize Hidayet Öztekin Futbol Akademisi adı altında devam ediyoruz. Bünyemizde her takımın ve her kesimin sporcusu eğitim görmektedir.

Artık bağımsız olduğumuz için kararlarımızı daha rahat bir şekilde alacağız ve gerçekleştirmek istediğimiz organizasyonları da herhangi bir kurumun etkisi altında kalmadan daha rahat bir şekilde yapacağız. Kendi aramızda gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde isim değişikliğine gittik ve bağımsız olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Futbol okulumuzda hafta sonları 10:00-13:30 saatleri arasında 40 civarında sporcumuz eğitim görüyor.

Samet İkiz, Mehmet Güngör ve Yıldıray Ilmaz’dan oluşan deneyimli teknik kadromuzla sporcularımıza futbolu öğretiyoruz. Bunun dışında kardeş kulübümüz olan Atakentspor’da geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen 2000 doğumlu sporcumuz Göktürk Ozan Özalp lisanslı olarak forma giymektedir. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte bağımsız olarak yola devam ettiğimiz için sosyal aktivitelere daha çok ağırlık vereceğiz. Hidayet Öztekin Futbol Akademisinin Yalova ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim