Misli.com 3. Lig 3. Grupta 17 puana sahip namağlup konumdaki İçel İdmanyurdu, Karşıyaka ve Somaspor ilk üç sırayı oluşturdu. Küme düşme hattında ise 4 puanlı Arhavispor, 2’şer puanlı Yalovaspor ve Cizrespor ile henüz puan yüzü göremeyen Osmaniye Futbol Kulübü yer alıyorlar.

7. haftada şampiyonluk adayı İçel İdmanyurdu’nu ağırlayan Yalovaspor, ilk yarıyı 0-0 kapatmasına karşın ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollere mani olamayınca sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Bir diğer şampiyonluk adayı Karşıyaka ise İstanbul’da Çatalcaspor’a konuk olurken rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Karadeniz deplasmanında Arhavi’ye konuk olan Somaspor sahadan 2-0’lık net skorla ayrılmayı başardı. Çıkışa geçen Esenler Erokspor son sıradaki Osmaniye Futbol Kulübü’nü 2-1’lik skorla alt etmeyi başardı.

Orta sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Gölcükspor rakibi Altındağspor’u 1-0 yenerek 3 puana uzandı. Cizrespor ile Batman Petrolspor A.Ş. sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrılırken, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü evinde Şile Yıldızspor’a 4-2 boyun eğdi. Isparta 32 Spor ise konuk ettiği Erbaaspor’u 2-0 yenip 3 puanı hanesine ekledi. Misli.com 3. Lig 3. Grupta 8. Hafta müsabakaları 12 Kasım Perşembe günü oynanacak ve tüm müsabakalar 13:00’da başlayacak.

Editör: TE Bilişim