Ligde elde ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Adana Engelliler galibiyetleri sonrasında Avrupa Kupalarına katılma yolunda ilerleyen YOSK hafta sonunda evinde ağırlayacağı Ankara ekibi Karagücü’nü de kayıpsız geçmek istiyor.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile Karagücü arasında ki müsabaka 31 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek ve müsabaka 16:00’da başlayacak.

Sezonun 13. haftasında seyircisi önünde konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup eden ve 14. haftada deplasmanda Adana Engelliler Spor Kulübü deviren engelsiz dev adamlarımız, yarın kendi evinde ve seyircisi önünde konuk edeceği Ankara temsilcisi Karagücü’nü de mağlup ederek Avrupa kupalarına katılma yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Karagücü’nü yenmekten başka bir şey düşünmediklerini söyleyen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” İyi bir seri yakaladık. Bu galibiyet serimizi Karagücü karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz ligde kötü günler geçirebilir ancak güçleri ortadadır. Ligin ilk yarısında mağlup ettiğimiz Ankara ekibini saha ve seyircimizin önünde bir kez daha mağlup etmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim