Başkan Kurt Misafirlerini Ağırladı Başkan Kurt Misafirlerini Ağırladı

Geçtiğimiz yaz ayı boyunca Yalova’nın farklı bölgelerinde su sorunu ortaya çıkmış ve vatandaşlar suya erişim konusunda sorunlar yaşamıştı. Bahar ayının sonu itibariyle Yalova’daki belediyeler oluşabilecek bu probleme karşı önlem almaya başladı. Bu belediyelerden biri de Esenköy Belediyesi olurken buna önlem alabilmek amacıyla beldedeki mevcut su hatları ve su depolarının temizliği noktasında çalışmalar gerçekleştirdi. Belediye çalışmaların başarıyla tamamlandığını açıklarken, Belediye Başkanı Mehmet Temel, çalışmaların yapıldığı noktalara ayağının tozuyla giderek incelemelerde bulundu.

Yalova Esenkoy Belediye Baskan Su Sorun Depo Hat Temizlik (2)“Duyarlı olalım ve israftan kaçınalım”

Konuya ilişkin Esenköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Su depolarımız ve su hatlarımızda yapılan temizlik ve bakım çalışmaları sona erdi, sularımız düzene girdi. Gönül rahatlığıyla içilebilir durumda. Başkanımız Mehmet Temel yapılan çalışmaları denetleyerek ilave su takviyesi için ormanda su arama çalışmalarına katıldı. Her sene olduğu gibi bu sene de yaz dönemine hazır olmak adına elimizden geleni yapmaktayız. Sizlerin de bildiği gibi su kaynaklarımız sonsuz değil. Lütfen kullanırken duyarlı olalım ve israftan kaçınalım.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Esenkoy Belediye Baskan Su Sorun Depo Hat Temizlik (6)Yalova Esenkoy Belediye Baskan Su Sorun Depo Hat Temizlik (5)Yalova Esenkoy Belediye Baskan Su Sorun Depo Hat Temizlik (3)

Editör: Arda Yavuz