Yapılan program dahilinde çalışan ekipler, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt onarım, bakım ve yama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, belde genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, mahallelerde ve ana alterlerde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandırdıklarını ihtiyaç duyulan yollarda asfalt yama çalışmalarının devam edeceklerini söyledi.


“Yerinde planlı bir çalışma sürdürüyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Beldemizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda olacak şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Üst yapıda çözüm bekleyen sorunları bir bir gideriyoruz. Ekiplerimiz beldemizin her sokağında adım adım çalışıyor. Vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir şekilde beldemizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Subaşı’nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor 4Subaşı’nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor 2Subaşı’nda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor 3

Editör: Rümeysa Şahin