Subaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekipleri, belde genelinde vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çeşitli alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterlerde zamanla oluşan deformasyonlar ve altyapı çalışmalarının ardından ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt yama çalışmaları gerçekleştirilirken trafik güvenliğini artırmak ve araç hızını kontrol altına almak amacıyla belirlenen noktalarda kasis uygulamaları hayata geçirildi.
Denizgören Mahallesi’nde Türk bayrağının bulunduğu alanda peyzaj düzenlemesi yapılırken periyodik bakım ve renk yenileme çalışmaları da tamamlandı. Belde genelindeki yeşil alanlarda temizlik, ot biçme ve bakım çalışmaları düzenli olarak devam ederken çocuk oyun parkları da periyodik olarak kontrol edilerek gerekli bakım ve onarımlar gerçekleştiriliyor.
Kapalı Pazar Yeri’nde ise vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi amacıyla tartı ve ölçü aletlerine yönelik periyodik denetimler sürdürülüyor. Zabıta ekipleri ayrıca seyyar satıcılara yönelik denetimler gerçekleştirerek mevzuata aykırı faaliyet gösteren kişiler hakkında idari ve cezai işlemler uyguladı.





