Ev sahibi ekibin gollerine Burak Şenol(3), Eren Açık, Oğuz Kaan Güneş(2), İbrahim Berkay Serbest imzasını attı. Konuk ekibin sayılarını ise Gökmen Altun kaydetti. 

Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Erdem Sırmacı, Mesut Bingöl ve Muhammet Emin Aka hakem üçlüsü görev yaptı. Maça atak başlayan Sultaniye golcüsü Burak Şenol’un 7. Dakikada gelen golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle şahlanan Çiftlikköy ekibi 19’da Eren Açık, 20. Dakikada ise Oğuz Kana Güneş’le peş peşe goller buldu.

25. dakikada Burak Karabulut’un soldan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe ortalanan topa çok iyi yükselen İbrahim Berkay Serbest, kafa vuruşuyla şık gole imza attı. İlk yarının bitimine dakikalar kala Burak Şenol akıl dolu golüyle takımının devreye 5-0 üstün girmesini sağladı.

Gol sağanağı ikinci yarıda da devam etti. Sultaniye 60’da Burak Şenol’la 67’de ise Oğuz Kaan Güneş’le iki gol daha bulmayı başardı. 7 farklı geride olmasına karşın mücadelesini sürdüren Demirspor’da Gökmen Altun 70 ve 77’deki birbirinden güzel golleriyle maçın skorunu 7-2 olarak tayin etti.

Bayramali Yıldız ve Milliler Slovenya’dan Rüzgar Gibi Geçti! Bayramali Yıldız ve Milliler Slovenya’dan Rüzgar Gibi Geçti!

Editör: Arda Yavuz