Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grupta liderlik koltuğunda oturan Kırmızı Siyahlılar, Bursa deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. Kestel Belediye Gençlik’e konuk olan Kurtuluş Turhan’ın öğrencileri rakibini 25-13, 25-13 ve 25-22’lik setlerle devirdi. Voleyboldaki başarılı temsilcimiz ligin ilk yarısında da rakibini aynı skorla mağlup etmişti.

8. hafta maçına Bursa’da bulunan Toplu Konutlar Spor Salonu ev sahipliği yaptı. İlk sete çok iyi başlayan Çiftlikköy Belediyespor 22 dakika sürenin ardından rakibini 25-13 devirdi. İkinci sette ilk setin kopyası şeklinde geçti. Kırmızı Siyahlılar 20 dakika sonra 25-13’le durumu 2-0’a getirmeyi başardı.

Üçüncü set ise kıran kırana geçti. İlk iki seti kaybetmesine karşın Kestel Belediye Gençlik takımı temsilcimize karşı uzun süre direnç gösterdi. Ancak 30 dakika sonunda Çiftlikköy Belediyespor 25-23’ün ardından maçı da 3-0 kazandı.

Kırmızı Siyahlı ekibimiz gelecek hafta derbide Semt77 Yalovaspor’u ağırlayacak. Kestel Belediye Gençlik ise Nilüfer Belediyesi’nin konuğu olacak.

Fişi Çeken Bilal ve Alperen Oldu! Fişi Çeken Bilal ve Alperen Oldu!

Editör: Arda Yavuz