Yalova Supar Amator Kume Sezon Ikinci Yari Start Baslama (4)Yalova Süper Amatör Küme 2023-2024 sezonunda, ikinci yarı müsabakaları resmen start aldı. 12 takımın mücadele ettiği maçlarda futbolseverler toplam 13 gole tanıklık etti.

12. haftanın açılış maçında Yalova Yenimahallespor ile Taşköprüspor kozlarını paylaştı. Termal İlçe Sahası’nda oynanan mücadelede 1-1 berabere kaldı. Topladığı 8 puanla Yenimahallespor on ikinci sıradaki yerini korurken, Taşköprüspor ise 14 puanla sekizinci sıraya geriledi.

Yalova Supar Amator Kume Sezon Ikinci Yari Start Baslama (3)Haftanın bir diğer maçları Çınarcık İlçe Sahası’nda oynandı. Çınarcık Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor mücadelesi 1-1’lik skorla sonuçlandı. Çınarcık Belediyespor, 8 puanla on birinci sırada haftayı tamamlarken, Teşvikiye Belediyespor’da topladığı 15 puanla altıncı sıraya geriledi.

Yalova Atatürk Stadı’nda oynanan Yalovaspor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor maçında 3-1’lik skorla Yalovaspor rahat bir maç kazandı. Bu maçta toplam 4 gol kaydedildi. Yalovaspor topladığı 32 puanla birinci sıradaki yerini korurken, Negmar Tavşanlı Belediyespor ise haftayı 28 puanla ikinci sırada tamamladı.

Yalova Supar Amator Kume Sezon Ikinci Yari Start Baslama (6)Yalova Esenköyspor ile Hersekspor kozlarını paylaşan bir diğer takımlar oldu. Esenköy Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada, Esenköyspor rakibini 2-1’lik skorla devirmeyi başardı. Toplam 15 puan elde eden Esenköyspor, yedinci sıraya tırmanırken, Hersekspor ise 11 puanla dokuzuncu sırada kaldı.

Yalova Supar Amator Kume Sezon Ikinci Yari Start Baslama (1)Safran Sahası’nda karşı karşıya gelen Safranspor ile Sugören Gençlerbirliği mücadelesinde, Safranspor evinde aldığı galibiyetle Sugören Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorla devirmeyi başardı. Topladığı 17 puanla Safranspor beşinci sıraya yükselirken, Sugören Gençlerbirliği 24 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

Haftanın son maçına ise Yalova Amatör 1 Nolu Saha ev sahipliği yaptı. Çiftlikköy Belediyespor ile Kurtköyspor arasında oynanan maçta 0 – 1’lik skorla kaybeden takım Çiftlikköy Belediyespor oldu. 3 puanı hanesine yazdıran Kurtköyspor toplam 11 puanla onuncu sırada yer alırken, Çiftlikköy Belediyespor ise 18 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Editör: Arda Yavuz