Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

23 Mart Cumartesi günü 13:00’da üç karşılaşma başlayacak. Taşköprü Gökhan Güney Stadındaki maçta Taşköprüspor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaşacak. Bu maçta Melih Tan düdük çalarken, Kasım Aydoğan ve Kaan Duman yardımcılıklarını üstlenecek. Safran sahasındaki maçta ise Safranspor ile Çiftlikköy Belediyespor puan savaşı verecek. Kritik 90 dakikaya Muhammed Burak Tufan, Melih Çetin ve Hüseyin Can Demirel hakem üçlüsü atandı.
Yalova Super Amator Heyecan Bugun Mac Takim Spor (3)Tavşanlı sahasındaki müsabakada ise Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Sugören Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleyi genç ve başarılı hakemlerimizden Velat Evran yönetecek. Fatih Çetin ve Yusuf Bitken’de bayrak sallayacak yardımcı hakemler olacak. 
Yalova Super Amator Heyecan Bugun Mac Takim Spor (4)16:00’da ki maçlar kapsamında Yalova Atatürk Stadyumunda lider Yalovaspor evinde ligde kalma savaşı veren Çınarcık Belediyespor’u ağırlayacak. Abdullah Çalar’ın yöneteceği karşılaşmada Oğuz Kaan Akçan ve Pınar Sarıbel yardımcılık görevini üstlenecek. Termal İlçe Stadyumunda Yenimahallespor ile Esenköyspor kozlarını paylaşacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren maça Mehmet Yıldız, Ayşe Nida Portakal ve Zeki Yasin Bafralı hakem üçlüsü atandı. Amatör Saha-1’de ise son iki sırayı paylaşan Kurtköyspor ile Hersekspor bu haftanın en kritik maçını oynayacaklar. Mücadelede Batuhan Kösem düdük çalarken, Erdem Sırmacı ve Sezer Arıcı bayrak sallayacak yardımcı hakemlerimiz olacak.

Editör: Arda Yavuz