57’şer puana sahip Yeşil Kırmızılı ekibimiz ile Sigortam.net averaj farkıyla ilk iki sırada yer almayı sürdürdü. Bu iki takımı 54 puanla Mersin Büyükşehir Belediyesi takip ediyor. Küme düşme hattında ise büyük yarış yaşanırken son 3 sırayı 42 puanlı 3 takım averaj farkıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Konyaspor ve Pizza Lazza Haremspor oluşturdu.

31. haftanın açılış maçında ekonomik sorunlar yaşayan Bornova Belediyesi Karşıyaka’nın konuğu olan Çayırova Belediyesi rakibini 89-80 devirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkan Finalspor evine 85-74 galibiyetle döndü. Şampiyonluk adayı Sigortam.net evinde Konyaspor engelini 90-64’le geçti.

OGM Ormanspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe Koleji Novotel parkeden 79-70’lik galibiyetle ayrıldı. Kümede kalma savaşı veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor evinde Esenler Erokspor’a 85-82 boyun eğdi.

B Grubunda Heyecan Fırtınası B Grubunda Heyecan Fırtınası

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler sahasında Kapaklıspor’u 91-80 devirdi. Bu haftanın en kritik maçında Gaziantep Basketbol sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 86-82 yenerek rakibinin galibiyet serisine son verdi. Son sıradaki Pizza Lazza Haremspor evinde MKE Ankaragücü İkon Menkul’u 71-64 yenerek nefes aldı. Kapanış maçında ise Semt77 Yalovaspor evinde Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u 93-83 yenmeyi başardı. Ligde 32. Hafta müsabakaları 5-6-7 ve 8 Nisan tarihleri arasında oynanacak.

Editör: Arda Yavuz