“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Son haftalara doğru büyük bir heyecana sahne olan Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde işler karıştı. 28. Haftası geride kalan TBL’de alınan sonuçlar hem şampiyonluk potasını hem Play-Off hem de küme düşme hattının seyrini değiştirdi. 8-9-10 ve 11 Mart tarihlerinde oynanan müsabakalarda ev sahibi ekiplerin aldığı galibiyetler dikkat çekti.52 puanı bulunan Semt77 Yalovaspor liderliğini sürdürürken puan farkını 1’e indiren Sigortam.net ikinci sırada kalmayı sürdürdü. Bu iki takıma en yakın olan ise 49 puanla Mersin Büyükşehir Belediyespor oldu. Küme düşme hattındaki takımlarda da değişiklik yaşanırken son iki sıraya 38’er puana sahip averajla OGM Ormanspor ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor yerleşti.
Yalova Tbl Semt77 Basketbol Lider Hafta Sezon (1)28. haftanın açılış maçında Alagöz Holding Iğdır Basketbol evinde OGM Ormanspor’u 75-74 devirdi. Finalspor ise son haftalardaki galibiyetleriyle dikkat çeken Esenler Erokspor’u 88-80 yenerek dur dedi.
Play-Off mücadelesi veren Kapaklıspor evinde ligde kalma savaşı içinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 80-72 yendi.
Yalova Tbl Semt77 Basketbol Lider Hafta Sezon (4)Fenerbahçe Koleji Novotel maddi açıdan sıkıntılar yaşayan Bornova Belediyesi Karşıyaka engelini 110-94’le aştı. Çıkışta olan MKE Ankaragücü İkon Menkul’e konuk olan temsilcimiz Semt77 Yalovaspor parkeden 78-74’lük yenilgiyle ayrıldı.
Yalova Tbl Semt77 Basketbol Lider Hafta Sezon (3)Konyaspor ise sahasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımını 90-73 yenerek nefes aldı. Pizza Lazza Haremspor’a konuk olan şampiyonluk mücadelesi içindeki Sigortam.net rakibini 77-74’lük skorla mağlup etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi evinde büyük heyecana sahne olan maçta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 87-86, Çayırova Belediyesi’de rakibi Gaziantep Basketbol’u 82-75’lik skorlarla yendi. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 29. Hafta 15-16-17 ve 18 Martta oynanacak maçlarla tamamlanacak. 

Editör: Arda Yavuz