İl Temsilcisi Arzu Demir Gerçekleştirdikleri programla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak TEMA Vakfımızın faaliyetleri, tanıtımı ve SU konulu sunum için Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sayın Haydar Kılıç’ın ve Öğretmenlerimizin daveti ile bir tanışma ziyareti gerçekleştirdik. TEMA Okul sorumlusu Emine Baysal Öğretmenimizin Kulüp faaliyetleri kapsamında organize ettiği ziyarete Müdür Yardımcısı Cansel Yılmaz ve Okul Öğretmenleri ile öğrencilerinin tamamı katıldı. Sunumumuza TEMA Vakfımızın tanıtımı ile başladık, akabinde SU konulu sunumu, ilimizdeki kuraklık tehlikesi, SU TASARRUF önlemlerini içeren TEMA Vakfı sunumu ile devam ettik. Sunumu ilgi ile izleyen, soruları ile bizleri mutlu eden öğrencilere çok teşekkür ederiz. TEMA Vakfı tanıtımı sonrası Biz de TEMA Vakfı Gönüllüsü olmak istiyoruz diyen Öğrencilerimize kapılarımızı açtık ve onların talepleri ile çalışmalara başladık. Birlikte daha güçlü olduğumuzu onlara ifade ettik. TEMA Öğretilerinin bir yaşam biçimi olduğunu öğrencilerimize aktardık. Yeryüzündeki yaşamın devamı için su olmazsa olmazdır ve suyun korunması büyük önem arz etmektedir. Bugün gelinen noktada suyun ekonomik, sosyal, çevresel ve yasal konularla birbirine bağlantılı olarak su sorunu haline gelmesi nedeniyle bu soruna bütüncül ve havza bazlı yönetim yaklaşımı gerekmektedir. Her yıl 22 Mart’ta kutlanan Dünya Su Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklerle suyun önemine ve onun korunması gereken bir varlık olduğuna dikkat çekmek istiyoruz. Bizleri okullarına kabul eden ve Sosyal Sorumluluk Projelerinde ortak çalışmalara memnuniyetle katılacaklarını ifade eden başta okul Müdürümüz Sayın Haydar Kılıç’a, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize sonsuz Teşekkürler.”

Birlikte “Umut Yeşertmeye” Devam Edeceğiz.

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kılıç da İl Temsilcisi Arzu Demir’e yaptığı bilgilendirmeden dolayı memnuniyetlerinin bir göstergesi olarak teşekkür belgesi takdim etti.

TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (2)TEMA Yalova, Güzel Sanatlar Lisesi’nde suyun önemini anlattı (1)TEMA Yalova, Güzel Sanatlar Lisesi’nde suyun önemini anlattı (4)

Editör: Uğur TEZCAN