TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner önderliğinde “Benim Bir Ağacım Varprojesi kapsamında Yalova Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen defne fidanları Çiftlikköy ve Tavşanlı’daki TEMA gönüllüsü öğrencilere dağıtıldı.

Çiftlikköy Sahili Mavi Neonlarla Aydınlanacak Çiftlikköy Sahili Mavi Neonlarla Aydınlanacak

Yalova Orman İşletme Müdürlüğünün sağladığı defne fidanları Tema Çiftlliķoy sorumlusu Necla Güner ve aktif gönüllü Hatice Tuğtekin tarafından Tema gönüllüsü olan Çiftlikköy Gaziosmanpaşa ilkokulu 2.sınıf, Gazi Abdurrahman ilkokulu 3.sınıf, Şehit Bacerettin Özgür İlkokulu 3.sınıfı ile Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 3.sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilerin kendi ağaçlarını dikerek, büyümesini takip etme inceleme ve ne kadar sürede fidandan ağaca dönüşümünün gözlenmesi ile bir ağacın ne kadar zor büyüdüğünü bire bir gözlemlemesi amacıyla dağıtılan yaklaşık 500 defne fidanını her bir öğrenci kendi evinin bahçesine dikecek ve fidanı sahiplenerek bakımını kendisi yapacak.

Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner fidan desteklerinden dolayı Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk’a teşekkür ederken öğrencilerin çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yalova Ciftlikkoy Tavsanli Tema Gonullu Defne Fidan Dagitim (6)Yalova Ciftlikkoy Tavsanli Tema Gonullu Defne Fidan Dagitim (5)Yalova Ciftlikkoy Tavsanli Tema Gonullu Defne Fidan Dagitim (3)Yalova Ciftlikkoy Tavsanli Tema Gonullu Defne Fidan Dagitim (2)Yalova Ciftlikkoy Tavsanli Tema Gonullu Defne Fidan Dagitim (1)

Editör: Arda Yavuz