Yalova Kadin Voleybol Lig Semt77 Ciftlikkoy Belediyespor Play Off (3)Namağlup lider olarak grubunu tamamlayan Çiftlikköy Belediyespor Afyon’da H Grubunda ter dökecek. Kırmızı Siyahlı rakibimizin rakipleri İstanbul’dan Büyükçekmece Voleybol Akademi, Diyarbakır’dan İçkalespor ve Antalya’dan Manavgat Belediyespor oldu.

Yalova Kadin Voleybol Lig Semt77 Ciftlikkoy Belediyespor Play Off (4)Filede ki başarılı temsilcimiz Play-Off çeyrek finale bugün 18:30’da oynayacağı Büyükçekmece Voleybol Akademi maçıyla başlayacak. Kırmızı Siyahlılar ikinci gün 16:30’da bu kez İçkalespor ile kozlarını paylaşacak. 18 Şubat Pazar günü ise H Grubundaki son maçında Çiftlikköy Belediyespor saatler 16:30’u gösterdiğinde Manavgat Belediyespor’la karşılaşacak.

Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

Yaptığı yatırımla dikkat çeken ve 9. Grubu ikinci sırada noktalayan Semt77 Yalovaspor Eskişehir’de A Grubunda yer alacak.  Yeşil Kırmızılı ekibimiz Mardin’den Margençspor, Antalya temsilcisi Mega Spor ve İstanbul’dan Eczacıbaşı’yla gruptan çıkma Yalova Kadin Voleybol Lig Semt77 Ciftlikkoy Belediyespor Play Off (1)mücadelesi verecek. Yalova ekibi ilk maçında bugün 12:00’da Şehit Anıl Gül Spor Salonunda Eczacıbaşı’yla karşılaşacak. Yeşil Kırmızılılar ikinci gün yine aynı saatte start alacak karşılaşmada Margençspor’la kozlarını paylaşacak. 18 Şubat Pazar günü ise Semt77 Yalovaspor Play-Off çeyrek final maçlarını 10:00’daki Megaspor maçıyla tamamlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig maçlarında 16 grup 1. ve 2.’leri toplam 32 takım 8 gruba ayrıldı. Eskişehir’de 16 takım (4 grup), Kütahya’da 8 takım (2 grup) ve Afyonkarahisar’da 8 takım (2 grup) 3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynanacak. Müsabakalar sonunda gruplarda 1. ve 2. olan 16 takım yarı finale yükselecek. Eskişehir, Kütayha ve Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yapacağı TVF Kadınlar 2. Ligi çeyrek final etabında heyecan, bugün 8 grupta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Editör: Arda Yavuz