İki takım taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği mücadele nefes kesti. Uzatma dakikalarında bulduğu golle ev sahibi ekip sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Yeşil Beyazlı ekip 3 puana Levent Sefa Öziş ve İsmail Fevzi Özkan’ın ayağından bulduğu gollerle elde etti. Büyük umutlarla sezona giren Sarı Kırmızılı ekip ise bu haftayı da puansız kapattı.
Büyük bir heyecana sahne olan Süper Amatör Kümenin 3. Haftasında Termal Belediyespor ile Taşköprüspor puan savaşı verdi. Karşılaşmayı Elif Köroğlu Kösem yönetirken yardımcılıklarını Erdem Sırmacı ve Muhammet Emin Aka üstlendi. Şiddetle puana ihtiyaç duyan iki takımda maça tempolu başladı.
Dakikalar 11’i gösterdiğinde Termal Belediyespor kontra atağında Levent Sefa Öziş’in golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu gole Taşköprü çabuk reaksiyon gösterdi. 14. Dakikada duran top sonrasında Sarı Kırmızılı ekip Arda Tügen’le golü bulup 1-1’i yakalarken ilk yarıda bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda tempo daha da arttı. Hem Termal hem de Taşköprü önemli fırsatlar yakalasa da elinin tersiyle itti.
Dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde yeşil beyazlılar, İsmail Fevzi Özkan’la 2-1’i bularak maçı kazanmayı başardı. İlk puanlarıyla tanışan Termal Belediyespor, 3 puanla 6.sıraya yerleşti. Taşköprüspor ise puansız bir şekilde düşme hattının bir basamak yukarısında ve 9.basamakta haftayı bitirdi.


