Termal Belediyesi’nde Kültürler Buluştu Termal Belediyesi’nde Kültürler Buluştu

Termal Belediyesi, belediye başkanı H. Sinan Acar başkanlığında 2024 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, bir önceki aya ait kararlar okunarak oylanması sonrasında 2024 yılı Ocak ayı gündemine geçildi. Gündemde yer alan maddeler tek tek görüşülerek onaylandı.
2023 yılında başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, tüm meclis üyelerine teşekkür eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Termal Belediyesi olarak, 2023 yılında ilçemizin kalkınması ve halkımızın refahı için birçok proje hayata geçirdik. Bu projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm meclis üyelerimize, çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Meclisin tamamlanması sonrasında bir açıklama yapan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Termal Belediyesi, 2024 yılının ilk olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonucu alınan kararların ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını dileriz. 2024 yılında da ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

yalova-termal-belediye-meclis-2024-yil-baskan-sinan-acar-toplanti (3)yalova-termal-belediye-meclis-2024-yil-baskan-sinan-acar-toplanti (1)

Editör: Arda Yavuz