Başkan Acar; 1 Mayıs Alın Teri ve Emeğin Gerçek Sahiplerinin Günüdür” Başkan Acar; 1 Mayıs Alın Teri ve Emeğin Gerçek Sahiplerinin Günüdür”

2019 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde oluşan Termal Belediye Meclisi 5 yıllık görev süresini tamamlamaya az bir süre kala son toplantısını gerçekleştirdi. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın başkanlık ettiği toplantı aralarında yapılacak yeni Termal Belediyesi Hizmet Binası için İller Bankası’ndan kredi kullanılması için başkana yetki veren maddenin de olduğu önemli gündem maddelerini görüşerek karara bağladı. Meclis şu gündem maddelerinden oluştu;  “Açılış yoklama ve saygı duruşu, Bir önceki aya ait meclis kararlarının okunup onaylanması,  Parselasyon Planına İtirazlarının görüşülmesi,  Belediye hizmet binası yapımı işinde kullanılmak üzere iller bankasından kredi talep edilmesi, gündeme alınması istenilen konular (İmar Planına İtiraz), 2024 yılı Ç.T.V. oranlarının belirlenmesi.”

Yalova Termal Belediye Son Toplanti Meclis Gundem (2)Meclisin son toplantısını yapması nedeni ile 5 yıllık süre içerisinde tam bir uyum içerisinde çalışan meclis üyelerine teşekkür eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “2019 seçimleri sonrasında burada ilk yaptığımız toplantıyı dünmüş gibi hatırlıyorum. Bu 5 yılda ilçemiz için çok önemli çalışmalar için uyum içerisinde kararlar aldık. Ben sizlerle birlikte ilçemiz için hizmet üretmekten son derece mutluyum. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Arda Yavuz