Karanlık Ve Oktay’dan Acar’a Hayırlı Olsun Ziyareti Karanlık Ve Oktay’dan Acar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ramazan ayı ile birlikte Termal Belediyesi de cami gezileri için çalışmalara başladı. Belediye ilçede yaşayan vatandaşları ücretsiz olarak çevre illerde bulunan camilere götürecek. Vatandaşların buraları görmesi ve gezmesi sağlanırken, Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesi de sağlanacak.

Vatandaşları bu gezilere katılmaya davet eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Vatandaşlarımızın Ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmesi adına biz de bir planlama yaptık. Belediye olarak çevre illerdeki camilere ücretsiz geziler gerçekleştirecek ve bu manevi iklimden vatandaşlarımızın en üst noktada yararlanmasına katkı sunacağız. Gezi programları hakkında vatandaşlarımız belediyemizden bilgi alabilirler. Ben tüm halkımızı bu gezilere katılmaya davet ediyorum” dedi.

Haftaiçi her gün gerçekleştirilecek olan geziler için araç Termal Kaplıca İşletmeleri girişinden saat 11.00’de hareket edecek. Geziler kapsamında, Ayasofya Camisi,  Sultan Ahmet Camisi gibi önemli tarihi yapılar da ziyaret edilecek.

Editör: Arda Yavuz