Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar, Termal için sıcak su kaynaklarının önem taşıdığını belirterek, herhangi bir aksama yaşanmaması adına su kuyularını periyodik olarak bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Termal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışma kapsamında su kuyularının temizlenmesiyle birlikte su miktarı ve kalitesinin artmasına, su kuyusunun ömrünün uzamasına, kuyu içerisinde oluşan bakterilerin temizlenmesine ve olası arızaları önlemek için büyük önem taşıyor. Başkan H.Sinan Acar, “Şifalı sularımızla beldemizde bulunan otel ve motellere sıcak su veriyoruz. Termal’in suyu, ilçemizin turizm potansiyeli açısından da önemli bir konuma sahip. Herhangi bir sorun yaşamamak adına su kuyularımızı düzenli bir şekilde bakım ve onarımlarını yaptırıyoruz” dedi.
HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

“Termal’i Büyük Takımlar İçin Kamp Merkezine Dönüştüreceğiz” “Termal’i Büyük Takımlar İçin Kamp Merkezine Dönüştüreceğiz”

yalova-termal-belediye-su-kuyu-bakim-onarim-temizlik-ekip (3)yalova-termal-belediye-su-kuyu-bakim-onarim-temizlik-ekip (1)

Editör: Arda Yavuz