Dünya Kadınlar Günü Termal’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Termal Belediyesi ekipleri de ilçede yaşayan kadınları evlerinde ziyaret ettiler. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın selamlarını da kadınlara ileten ekipler hediyeler sundular. Dünya Kadınlar Günü’nde kendilerini unutmadıkları ve kendilerine hediyeler sundukları için Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve ekibine teşekkür eden, Termalli kadınlar mutluluklarını yüzlerinde oluşan gülümseme ile ortaya koydular.
Kadınların toplumun en önemli yapı taşı olduğunu vurgulayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise, Toplumsal hayatta önemli roller üstlenen kadınlarımızın hak ettikleri konuma gelmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerin mutluluklarının ve başarılarının ilk şartıdır. Kadınlarımız, iş hayatında, siyasette ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız. Kendine özgüveni gelmiş, ekonomik özgürlüğe sahip kadınlarımızın sayısı arttıkça gelişmişlik düzeyimiz de o paralelde artacaktır” dedi.

TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (6)TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (3)TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (4)TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (5)TERMALLİ KADINLAR UNUTULMADI (1)

Editör: Uğur TEZCAN