Birinci haftada en farklı skoru alan Teşvikiye Belediyespor ise zirveye yerleşti. Yeşil Kırmızılı ekibi Çiftlikköy Belediyespor, Yalovaspor ve Safranspor, Taşköprüspor takip etti. Küme düşme hattını ise şampiyonluk adayı Negmar Tavşanlı Belediyespor ve Çınarcık Belediyespor oluşturdu.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör Kümenin açılışı iki karşılaşmaya sahne oldu. Evinde Yenimahallespor’u ağırlayan Taşköprüspor rakibini 1-0’lık skorla mağlup etti. Derbide ise Teşvikiye Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaştı. Yeşil Kırmızılı ekip rakibini 3-0 yendi. İlk haftanın en önemli maçında Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yalovaspor kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 1-0 üstün kapatan konuk ekip mücadeleyi de 3-1 kazandı. Sugören Gençlerbirliği’ne konuk olan Safranspor rakibini 1-0 devirerek 3 puana uzandı. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadelede Hersekspor ile Esenköyspor 2-2 berabere kaldı. Amatör Saha-1’de ki karşılaşmada tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Amatör Kümede Kurtköyspor ile Çiftlikköy Belediyespor puan savaşı verdi. Tecrübesini konuşturan Kırmızı Siyahlı konuk ekip sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Süper Amatör Kümede ikinci hafta maçları 11 ve 12 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

yalova-tesvikiye-tavsanlı-taskopru-super-amator-kume-sezon (5)yalova-tesvikiye-tavsanlı-taskopru-super-amator-kume-sezon (3)yalova-tesvikiye-tavsanlı-taskopru-super-amator-kume-sezon (4)yalova-tesvikiye-tavsanlı-taskopru-super-amator-kume-sezon (1)

Editör: Arda Yavuz