12. hafta maçlarının ardından 23 puana sahip Karadeniz ekibini 22’şer puanla Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ve 01 Adana Basketbol takımları takip ediyor. Turuncu Sarılı ekibimiz bu haftayı 11 puan ve averajla 11. Sırada kapattı. Küme düşme hattında ise 14’er puanı bulunan Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim ve ligden çekilen Çankırıspor Yükseliş bulunuyor.

Geride kalan haftanın açılış maçında Urla Belediyesi evinde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim’i

73-64 devirdi. ÇBK Gelişim deplasmanına çıkan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol evine 78-61’lik galibiyetle döndü.

Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda

Çıkışta olan 01 Adana Basketbol rakibi Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 76-67 mağlup etti. Bu haftanın en önemli maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olan Zonguldakspor Basket 67 rakibini 72-64 devirerek büyük bir sürprize imza attı.

Çerkezköy Belediyesi deplasmanına çıkan Botaş Gelişim kötü gidişe 76-69’luk galibiyetle dur dedi. Trippters.com Turgutlu Belediyespor haftayı 20-0’lık hükmen galibiyetle kapattı. Tourism x Boğaziçi Basketbol deplasmanına çıkan Danilo’s Pizza Bursa Antspor evine 69-60 kazanarak döndü. 12. Haftanın kapanış maçında Emlak Konut Gelişim’e konuk olan HDI Sigorta Yalova VİP son saniye üçlüğüyle rakibini 78-76 devirdi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 13. Hafta müsabakaları 8 ve 9 Aralık tarihleri arasında oynanacak.

yalova-tkbl-kadin-basketbol-hdi-vip-sezon-zonguldak-zirve (4)yalova-tkbl-kadin-basketbol-hdi-vip-sezon-zonguldak-zirve (3)yalova-tkbl-kadin-basketbol-hdi-vip-sezon-zonguldak-zirve (1)

Editör: Arda Yavuz