AKKÖK Holding’in sponsorluğunda 22-24 Nisan tarihleri arasında İspanya’nın Badajoz kentinin ev sahipliği yapacağı Willi Brinkmann Avrupa Kupasında mücadele edecek olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’ne Yalova Group sahiplerinden işadamı Onay Tuna’dan destek geldi. Şampiyona öncesi YOSK’un Yalova Atatürk Spor Salonunda yaptığı son antrenmanı izleyen Tuna sporcularla sohbet ederek her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.
Fransa’daki kupa elemelerinde ikincilik unvanıyla İspanya’daki finallerde boy gösterecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, birbirinden güçlü rakiplerine karşı mücadele verecek. 
“Kalbimiz onlarla”
İspanya’da Yalova’nın engelsiz dev adamlarına başarılar dileyen İşadamı Onay Tuna, “YOSK, elde ettiği başarılarla adını bütün dünyaya duyurdu. Sizler, sahada çok iyi mücadele ederek ülkemizin gururu oldunuz. İspanya’daki finallerde de ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize canı gönülden inanıyorum” dedi.
“Verilen destekler bize moral veriyor”
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,” Antrenmanımızı ziyaret edip Balıkesir galibiyetinin ardından Avrupa Kupası finalleri öncesi takımımıza moral verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bize yakışanı yapıp inşallah İspanya’dan güzel sonuçlarla ve dolayısıyla kupayla ülkemize döneceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü İspanya’da ev sahibi ülkeden Mideba Extremadura ve BSR Ace Gran Canaria’nın yanı sıra Fransa’dan Tolouse I.C ile mücadele edecek.
Editör: TE Bilişim