Şubaşı Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD), beraber gerçekleştirdikleri organizasyon ile Prof. Dr. Türkan Saylan’ı andı. Subaşı Belediyesi Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Subaşı halkı geniş bir katılım gösterdi. Çağdaş Kadınlar Korosu’nun gerçekleştirdiği Türk Halk Müziği konserini, programa katılan vatandaşlar büyük bir ilgi ile takip etti.

Şubaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “ Subaşı Çağdaş Kadınlar Korosu'nun Türkan Saylan'ı anma gecesi için düzenlendiği "Türk Halk Müziği" dinletisine konuk olduk. Özenle seçilmiş türküleri hep birlikte keyifle dinledik. Koroda emek veren tüm kadınları, enstrüman ekibini ve onları bu geceye hazırlayan şefleri Muzaffer Ayber'i kutluyor, bu ülkenin insanlarının sağlığı ve çocuklarının eğitimi için bir ömür mücadele eden Prof. Dr. Türkan Saylan'ı rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı8Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı7Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı5Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı4Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı3Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı2Türkan Saylan, Subaşı'nda Anıldı

Editör: Rümeysa Şahin