‘Kaytazdere’mizi Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız’ ‘Kaytazdere’mizi Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız’

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza atan Yalova Belediyesi, 10 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ kitabını hediye etti. Bu anlamlı günde bizzat Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından dağıtılan hediye, vatandaşlardan büyük takdir topladı.
Tutuk, “Bizlere Yol Gösterdiği Işık, Hiçbir Zaman Sönmeyecek”
Etkinlik dolayısıyla açıklamada bulunan Başkan Mustafa Tutuk, “Atamızın ebediyete intikal edişinin 85. yılında da kendisini rahmetle, özlemle ve minnetle yad ediyoruz. Unutmamalıyız ki Mustafa Kemal Atatürk, dahiyane zekası ve ileri görüşlülüğü ile bizlere Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere birçok eser bırakmıştır. Bunlardan bir tanesi olan ‘Nutuk’ kitabını, bu özel günde vatandaşlarımıza hediye ederek her Türk vatandaşının onun hakkında bilgilenmesini istedik. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere yol gösterdiği ışık, hiçbir zaman sönmeyecek” dedi. 

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hemsehirli (6)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hemsehirli (5)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hemsehirli (4)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hemsehirli (2)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hemsehirli (1)

Editör: Arda Yavuz