Türkiye Basketbol Federasyonu Yalova Basketbol İl Temsilciği ile Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen U-14 Erkek ve Kızlar Basketbol Mahalli Liglerinde şampiyon belli oldu. 90. Yıl Spor Salonunda oynanan son hafta müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ödül töreniyle takdim edildi. 2023-2024 sezonunda erkekler kategorisinde 7, kızlar kategorisinde ise 4 takım şampiyonluk mücadelesi verdi.

Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Pars Akademi Spor, Şamata Spor, Uludağ Basketbol, Atakent Spor Kulübü, Yalova Belediyespor ve Yalovaspor’un mücadele ettiği U-14 erkekler liginde müsabakalar 29 Kasım tarihinde başlarken, 24 Aralık tarihinde son buldu. Play-Off karşılaşmalarının ardından Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü şampiyon olurken, Şamata Basketbol ikinci, Yalova Belediyesi üçüncü oldu.

Yalova VİP Gençlik, Yalovaspor, Taşköprüspor ve Pars Akademi Spor’un yer aldığı U-14 kızlar liginde müsabakalar 4 Kasım-9 Aralık 2023 tarihleri arasında oynandı. Tüm maçlarını kazanan ilimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde de temsil eden Yalova VİP Gençlik şampiyon oldu. Pars Akademi ikinci ve Taşköprüspor’da üçüncü oldu. Erkeklerde ve kızlarda şampiyon olan takımlarımız Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize edeceği bölge şampiyonalarında ilimizi temsil edecek.

yalova-mahalli-lig-u14-genc-kiz-erkek-basketbol-kupa (6)yalova-mahalli-lig-u14-genc-kiz-erkek-basketbol-kupa (5)yalova-mahalli-lig-u14-genc-kiz-erkek-basketbol-kupa (4)yalova-mahalli-lig-u14-genc-kiz-erkek-basketbol-kupa (2)yalova-mahalli-lig-u14-genc-kiz-erkek-basketbol-kupa (1)

Editör: Arda Yavuz