Şampiyonada mücadele eden ilimizi ve ülkemizi temsil eden sporcularımızdan Şevval Çayır, Tuba Demir ve Sevim Akbaş Avrupa beşincisi olma başarısı gösterdi.20-26 Mayıs tarihleri arasında organize dilen turnuvada takım halinde 168 puan toplayan Ukrayna Avrupa Şampiyonu olurken, Milli takımımız elde ettiği 118 puanla takım halinde Avrupa İkincisi, Azerbaycan ise 76 puanla üçüncü sırada yer aldı.
Yalova U23 Kadin Gures Milli Takim Avrupa Ikincisi (2)Gelecek vaat eden birçok kadın sporcu Bakü’de mindere çıktı. U23 Kadın Güreş Milli Takımımızın kadrosunda 2024 yılına müthiş bir giriş yaparak U20 ve U23 kategorilerinde Türkiye Şampiyonluklarını kazanan Termal Belediyespor’dan Şevval Çayır, Tuba Demir ve Sevim Akbaş’ta mindere çıkarak madalya aradı.
İlimizi ve ülkemizi temsil eden sporcularımızdan Şevval Çayır’ın yanı sıra Tuba Demir ve Sevim Akbaş beşinci olarak turnuvayı tamamlarken, 50 kiloda mücadele eden Zehra Demirhan ve 57 kiloda mindere çıkan Elvira Kamaloğlu gümüş, 72 kilodaki sporcumuz Bükrenaz Sert ile 65 kiloda Milli mayoyu sırtına geçiren Nesrin Baş’ta Avrupa Şampiyonası’nı bronz madalya kazandı. 

Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Yalova U23 Kadin Gures Milli Takim Avrupa Ikincisi (3)

Editör: Arda Yavuz