14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde birçok isim gibi Yalova’yı temsil etme adına aday adaylığı başvurusunu tamamlayan Yalçın ardından kolları sıvadı. Sahaya inen başarılı iş insanı ilk olarak Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Doğan Toncer’le sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Personelle de görüşme fırsatı bulan Ufuk Yalçın aday adaylığı süreci hakkında bilgi aktarımı yaptı.

Saha çalışmaları kapsamında AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı Ufuk Yalçın, Altınova ziyareti kapsamında İlçe Başkanı Hasan Zafer’le görüşme gerçekleştirdi. Genç siyasetçinin son durağı ise Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi Yeşilovaspor Kulübü oldu. Yeşil Mavili Kulüp Başkanı Yalçın Oruç ve yöneticilerle bir araya gelen Yalçın, şampiyonluk mücadelesinde Yeşilovaspor’a başarı dileklerinde bulunurken her daim sporun ve sporcunun yanında olacağına vurgu yaptı.

Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı olan değerli kardeşimiz Ufuk Yalçın’a bu kutsal yolda başarı dileklerini iletirken, Yeşilovaspor camiasının her zaman yanında olduğuna vurgu yaptı. 

Ufuk Yalçın Ziyaretlerine Başladı(2)Ufuk Yalçın Ziyaretlerine Başladı (1)

Editör: Uğur TEZCAN