Uğur Okulları Yalova Kampüsü, Yönetim Kurulu değişikliği ile eğitim alanındaki profesyonelleri aynı çatı altında buluşturarak, eğitimdeki kalitenin Yalova ve Marmara'daki tek adresi oldu. Yeni yönetim kadrosunun eğitimdeki kaliteli yüzünün tanıtıldığı basın toplantısı Yalova Uğur Okulları'nda gerçekleşti. Yalova'da eğitimin yapı taşlarını oluşturan Ali Özbağcı ve Oktay Çolak önderliğinde oluşturulan profesyonel ve iddialı yönetim kadrosu ile eğitime yön vereceklerini ifade ettiler.

Uğur'lu Kurucular yaptıkları basın toplantısında; Uğur Okulları Yalova Kampüsü “Yolu eğitimden geçen herkesin güvenli limanı Uğur'dur” mottosuyla global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutarak, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturarak, yeni kuşakları “iyi insan olma” bilinciyle yetiştirerek öğrencilerin başarılı bir geleceğe hazırladıklarını belirttiler. Uğur'lu Kurucular Yalova Uğur Okulları olarak, çocuklarının kaliteli eğitim almasını isteyen velilerin, başarılı olmak isteyen öğrencilerin, mesleklerini profesyonelce icra etmek isteyen öğretmenlerin ve tüm diğer paydaşlarının her zaman “güvenilir limanı” olmaya devam edeceklerini sözlerine eklediler.yalova-ugur-okul-yeni-yonetim-basarı-kalite-ogrenci (3) LGS ve YKS'de birçok Türkiye 1.likleri ve Türkiye dereceleriyle öğrencilerini Türkiye'nin en gözde liselerine, üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getirirken; 6-7 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf Uğur Okulları Bursluluk Sınavı için başvuruların devam ettiğinin altını çizdiler. 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı erken kayıtlarının bugün (02.01.2024) itibariyle başladığını, Uğur'lu olmak isteyen, eğitime ve kaliteye önem veren, tüm değerli öğrenci ve velileri Yalova Uğur Okulları'na davet ettiklerini belirttiler.

yalova-ugur-okul-yeni-yonetim-basarı-kalite-ogrenci (4)Çolak, ‘Eğitim çıtasını en üst sıralara taşımak istiyoruz’
25 yıl önce Yalova'da eğitimin çıtasını en üst sıralara taşımak vizyonuyla yola çıktıklarını söyleyen eğitimci Oktay Çolak, “Cumhuriyetimizin 100. yılında eğitim camiasında yazdığımız başarı hikayesinin 25. yılını kutluyor olduğumuzu büyük bir onurla belirtmek isterim. 25 yıldır kurs ve özel okul yatırımlarımızla Yalova eğitimine sağladığımız katkı, binlerce genç zihni şekillendirme ve geleceğe hazırlama çabamızı ortaya koymaktadır. Eğitimde bu büyük ve başarılı hikâyenin yazılmasında emeği olan, harika bir ekip olmamızı sağlayan yol arkadaşlarım; Soner Aksoy, Ebru Çolak, Ali Kayaş, Yeşim Keçici Bahadır ile ilimizde yaratmış olduğumuz istihdamlarla en köklü eğitim yapılanmasının mimarı olmanın haklı gururunu bugün de burada yaşamaktayız. Son 25 yılda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize bize güvendikleri için sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yerel Yönetimlerde Afet Yönetimi Anlatılacak Yerel Yönetimlerde Afet Yönetimi Anlatılacak

‘Fen Lisesi okulumuzda mevcut’
Güçlü Okullarında Fen Lisesi kurulmuştu, Uğur Okullarında da aynı durum söz konusu mu sorusunu yanıtlayan eğitimci Oktay Çolak, “Uğur Okullarında da anaokulundan itibaren 4 yaş, ilkokul grubumuz, ortaokul grubumuz, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi var. Burada da aynı şekilde Fen Lisesi var. Lisede eğitim gören buradaki öğrencilerimizin avantajlarından bir tanesi de grup çünkü Bahçeşehir grubuyla aynı gruptur, aynı genel müdürlükle yönetilmektedir. Buradan mezun olacak öğrencilerimizin de Bahçeşehir Üniversitesine geçişte çok ciddi burs imkanlarına sahip olacak” ifadelerini kullanırken, eğitimci Ali Özbağcı ise, “Bahçeşehir’in yurt dışında bir sürü üniversitesi var. Bu üniversitelerden de buradaki öğrencilerimiz burslar alabilecek, bu da çok önemli. Erasmus olsun değişim programları olsun ayrıca direkt orada okuma imkanları olsun aynı çatı altında devam edeceği için bu durumda öğrencilerimize ekstra bir kazanç ve motivasyon sağlayacak” ifadelerini kullandı.

yalova-ugur-okul-yeni-yonetim-basarı-kalite-ogrenci (2)Özbağcı, ‘Eğitimin öncüsü olacağız’
Yalova'da eğitime dair vizyoner bakış açısını, bilgi ve deneyimlerini Uğur Okulları markasıyla birlikte, eğitimin çıtasını üst sıralara taşıyacaklarını belirten eğitimci Ali Özbağcı, “Fiziğin duayeni Serdar Bulut, Matematik branşının vazgeçilmezi Davut Çatal, Fen Bilimleri dersinin vazgeçilmezi Başak Çatal, Tarih'in duayeni Berna Öztürk Özbağcı, yine Matematik branşının aranan isimleri Ahmet Kara ve Hasan Kurşun'un kurucuları ve öğretmenleri oldukları Uğur Okulları Yalova Kampüsü ile Yalova'da kaliteli eğitimin öncüsü olarak yola çıktıklarını belirtti. Yalova Uğur Okulları; Bugün itibariyle profesyonel yönetimi ve muhteşem öğretmen kadrosuyla Yalova'da eğitimin öncüsü olacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından eğitimci Oktay Çolak ile Ali Özbağcı, şeffaf ve en doğru haberlerin duayenleri saygıdeğer basın mensuplarına basın toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederken, yaklaşmakta olan 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü en içten dilekleriyle kutladıklarını ifade ettiler.

yalova-ugur-okul-yeni-yonetim-basarı-kalite-ogrenci (1)

Editör: Arda Yavuz