Öğrencilerin organize ettiği programa katılan Başkan Tutuk, gençlerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Öğrenciler için kütüphane projesi olduğunu belirten Başkan Tutuk, gençlere Ankara’da Anıtkabir ziyareti yapabilmeleri sözünü verdi. Öğrencilerin ulaşımda ‘Kent Kart’ talebine de olumlu yaklaştıklarını belirten Başkan Tutuk, Yalova Belediyesi olarak bu konuda bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi.

Akmeşe, Bilgi Yarışmasında Öğrencilerle Buluştu Akmeşe, Bilgi Yarışmasında Öğrencilerle Buluştu

Yalova Belediyesi olarak Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu ’nu başlatacaklarını bildiren Tutuk, belediye olarak yaptıkları tüm etkinliklerin ücretsiz olduğunu sözlerine ekleyerek öğrencileri etkinliklere katılmaya davet etti.

Yalova’yı ve Yalova Üniversitesi’ni tercih eden öğrencileri adeta birer Yalova Sevdalısı yapacağını söyleyen Başkan Tutuk, “Yalova Belediye’mizin imkanlarını öğrencilerimiz için, geleceğimizin teminatı siz gençlerimiz için seferber ediyoruz. Elle tutulur, yapılabilir tüm taleplerinize olumlu yanıt veriyorum. Bir ağabeyiniz olarak sizin yanınızdayım. Belediyemizin kapıları da siz gençlere daima açık. Yalova’mızı tercih etmenizden de gayet mutluyuz. Sizler, ailelerinizin bizlere birer emanetisiniz. Hepinizin birer Yalova Sevdalısı olmasını isterim. Yalovamız sizlerle güzel” dedi.

Başkan Tutuk ’un gençlerle olan yakın ilgisi büyük alkış aldı. Başkanla hatıra fotoğrafı çektiren gençler, Başkan Tutuk ‘un ulaşılabilir bir başkan olması nedeniyle de kendisini tebrik ettiler.

yalova-belediye-univeriste-mihar-muhendis-baskan (3)yalova-belediye-univeriste-mihar-muhendis-baskan (2)

Editör: Arda Yavuz