23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kara Tablo! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kara Tablo!

yalova-belediye-deva-parti-pazar-kadin-el-is-baskan-ziyaret (2)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere az bir zaman kala Yalova’da siyasal faaliyet yürüten partiler Belediye Başkan Adaylarını açıklamaya başlamıştı. Bu partilerden birisi olan DEVA Partisi, geçtiğimiz haftalarda Yalova Belediye Başkan Adaylığı için DEVA Partisi Yalova İl Kadın Politikaları Başkanı Aslı Üresin’i göstermişti. Üresin adaylığı sonrası Yalova sokaklarını gezerek çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Üresin’in son adresi Merkez Pazar Yeri’nde her Salı günü kurulan ve kadınların el işi ürünleri satış sunduğu bölge oldu. Üresin, ticaret yapan kadınlarla teker teker konuştu ve Belediye Başkanı olursa yapmak istediği projeleri anlattı. 
yalova-belediye-deva-parti-pazar-kadin-el-is-baskan-ziyaret (3)“Herkes sosyal belediyeciliği yaşayacak”
Ziyarete ilişkin Yalova DEVA Partisi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Emekçi cefakâr annelerimizin el emeği göznuru el işçiliğiyle yapıp sattıkları pazarımızdaydık bugün, onların sorunlarını dinledik, DEVA belediyeciliğinde çözümlerimizi anlattık. Yalova Belediye Başkan Adayımız Aslı Üresin Sosyal Belediyeciliği Yalova’da herkesin yaşayacağının sözünü verdi” ifadelerine yer verildi.
“Ortak sevdamız Yalova”
Seçim çalışmalarını sürdüren Üresin, sürpriz bir isimle görüşme gerçekleştirdi. Belediye Başkan Adayı Üresin, Yalova’nınyalova-belediye-deva-parti-pazar-kadin-el-is-baskan-ziyaret (4) eski Belediye Başkanları’ndan Yakup Koçal ile görüşme gerçekleştirdi ve görüş ve önerilerini dinledi. Görüşmeye dair yapılan açıklamada, “ Yalova Belediye Başkan Adayımız Aslı Üresin ve il yöneticilerimiz ile birlikte Yalova'mızın duayen siyasetçilerinden, 2 kez Yalova Belediye Başkanlığı yapmış, Yalova'ya büyük hizmetlerde bulunmuş Yakup Koçal ile bir araya gelip, görüş ve önerilerini aldık. Yalova ortak sevdamız” ifadelerine yer verildi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz