Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunun son haftasında şampiyon 1877 Üvezpınarspor evinde şov yaptı. Termal Sahasında en yakın rakibi Kadıköyspor’u ağırlayan Yeşil Beyazlılar mücadeleyi Gürkan Artan(2), İsmail Arda Yamaç ve Yiğit Babaoğlu’nun golleriyle 4-0 devirmeyi başardı. 14’de 14 yaparak sezonu namağlup 42 puanla şampiyon olarak tamamlayan 1877 Üvezpınarspor’a şampiyonluk kupasını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul takdim etti.

Şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden 1877 Üvezpınarspor ligin son haftasında kendisiyle birlikte Süper Amatör Kümeye yükselen Kadıköyspor’u ağırladı. Termal sahasında oynanan maçı Velat Evran yönetirken, yardımcılıklarını Muhammet Emin Aka ve Kaan Duman üstlendi.

Karşılaşmanın ilk bölümleri dengeli geçti. 30. Dakikada 1877 Üvezpınarspor’un bu sezon orta sahasına önemli katkı sağlayan Gürkan Artan sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Termal ekibi 52’de Gürkan’ın golüyle farkı 2’ye çıkarttı. Ev sahibi ekip 66’da ise penaltı kazandı. Attığı gollerle Üvezpınar’a hayat veren İsmail Arda Yamaç Yeşil Beyazlı ekiple bu sezon ki son golüne imza attı.

3-0 önde olan 1877 Üvezpınarspor’da seyircisi önünde adeta şov yaptı. Yeşil Beyazlı ekipte gol perdesini dakikalar 77’yi gösterdiğinde savunmanın bel kemiği Yiğit Babaoğlu kapattı. Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan 1877 Üvezpınarspor karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

yalova-ali-furkan-ozkantar-uvezpinar-kadıkoy-sampiyon-kupa (5)yalova-ali-furkan-ozkantar-uvezpinar-kadıkoy-sampiyon-kupa (4)yalova-ali-furkan-ozkantar-uvezpinar-kadıkoy-sampiyon-kupa (2)yalova-ali-furkan-ozkantar-uvezpinar-kadıkoy-sampiyon-kupa (1)

Editör: Arda Yavuz