2023-2024 sezonu Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda 1877 Üvezpınarspor şampiyonluk için hafta sayıyor.  9. Haftayı da galibiyetle kapatan namağlup Termal ekibi 27 puanla zirvede yer aldı. Puanını 18’e yükselten Soğucakspor ikinci sıraya tırmanırken, aynı puana sahip Kadıköyspor ise üçüncü basmakta yer aldı. Henüz puanla tanışamayan Armutlu Esnafspor ise son sıraya adeta demir attı.

9. haftanın açılış maçında ise Soğucakspor ile Kadıköyspor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-1 gibi farklı skorla kazanarak hem rövanşı aldı hem de ikinci sıraya tırmandı.

Yiğit Demir, İkinci Kez Şampiyon! Yiğit Demir, İkinci Kez Şampiyon!

Termal sahasında oynanan müsabakada lider 1877 Üvezpınarspor rakibi Kaytazdere Belediyespor engelini 6-0’la aşmayı başardı. Yine aynı sahadaki karşılaşmada Termal Belediyespor rakibi Armutlu Esnafspor’u 4-3 devirdi. Amatör Saha-1’de Coşkunspor’a konuk olan Doğanspor rakibini genç oyuncularının ayağından bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. A Grubunda 10. Hafta maçları 2 ve 3 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak.

yalova-uvezpinar-kadikoy-sogucak-ali-furkan-ozkantar-amator-kume-futbol (3)yalova-uvezpinar-kadikoy-sogucak-ali-furkan-ozkantar-amator-kume-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz