Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda beşinci hafta maçları oynanan 4 karşılaşma ile tamamlandı. 5’de 5 yaparak puanını 15’e yükselten 1877 Üvezpınarspor bu haftayı da liderlik koltuğunda kapattı. Termal ekibini 12 puanla Kadıköyspor ve 9’ar puanla Soğucak ve Coşkunspor yakından takip ediyor. Beşinci hafta da son sıraya ise henüz puanla tanışamayan Armutlu Esnafspor yerleşti.

Beşinci haftanın açılış maçında Armutlu Esnafspor ile Doğanspor küme düşme hattını yakından ilgilendiren müsabakada kozlarını paylaştı. Atılan goller kadar kartlarında havada uçuştuğu mücadeleyi konuk ekip 3-2 kazanarak bu sezon ki ilk puanlarıyla tanıştı. Amatör Saha-1’de ise Soğucakspor 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Aynı sahada oynanan diğer karşılaşmalarda ise Kadıköyspor sahasında Kaytazdere Belediyespor’u 4-2 mağlup ederken, Coşkunspor ise lider 1877 Üvezpınarspor’a 5-1’lik skorla boyun eğdi.

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunun altıncı haftasında 1877 Üvezpınarspor-Soğucakspor, Kaytazdere Belediyespor-Doğanspor, Termal Belediyespor-Kadıköyspor, Coşkunspor-Armutlu Esnafspor takımları kozlarını paylaşacak.

yalova-kadıköy-sogucak-amator-lig-sezon (2)

Editör: Arda Yavuz