Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uyuşturucu Madde Suçlarına Karışan  Şahısların Tespiti ile Yakalanmasına Yönelik Operasyonel Çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu kapsamda 10 Mayıs Cuma günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narko Tim Ekip görevlileri tarafından J.M. ve İ.A. isimli şahıslar tarafından çevre illerden Yalova’ya uyuşturucu madde getirebilecekleri ve Sokak Düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapabilecekleri bilgisine ulaşıldı ve yakalamaya yönelik operasyon başlatıldı.

Yalova’da Yaşlı Adam Sahilde Güneşlenirken Hayatını Kaybetti Yalova’da Yaşlı Adam Sahilde Güneşlenirken Hayatını Kaybetti

Narkotim Ekip Görevlileri şüpheli J.M. ve İ.A. isimli şahıslar eş zamanlı olarak takibe aldı ve şok baskın gerçekleştirdi. Şüpheliler görevlilerce yakalanarak etkisiz hale getirildi. Yakalanan şüphelinin olay anı yapılan kaba üst aramalarında uyuşturucu maddeler olabileceği değerlendirilen şüpheli maddelerin ele geçirilmesi üzerine J.M. ve İ.A. görevlilerimiz tarafından gözaltına alındılar.

Adli Makamlardan alınan adli arama kararı ile Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen üst ve ikametgâh aramalarında ayrı ayrı olmak üzere;

61.43 Gram Reçine Esrar Maddesi,

27.93 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu soruşturması kapsamında; J.M. ve İ.A. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Arda Yavuz