Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar neticesinde; bir şahsın İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi Yalova iline getirerek piyasaya süreceği bilgisine ulaşıldı.

Alınan bilginin değerlendirilmesi üzerine, 01 Nisan Pazartesi günü Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde bulunan feribot iskelesi gişelerinde şüpheli S.İ. adlı kadın şahıs yakalanmış ve yapılan üst araması neticesinde (70) gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ve (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

 İstanbul ilinden getirilen uyuşturucunun A.K. adlı şahsa teslim edileceğinin öğrenilmesi üzerine A.K adlı şahsın Altınova ilçesinde ikamet ettiği konteynır ve eklentilerinde yapılan aramada (1) gram kubar esrar ve (1) adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan S.İ. ve A.K. adlı şahıslar, yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenilirken, Yalova İl Jandarma Komutanlığı, Yalova Valiliği’nin koordinesinde emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması maksadıyla,  uyuşturucu madde ile mücadele öncelikli olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini açıkladı.

Yalova’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı Yalova’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Editör: Arda Yavuz